În care mă prefac că sunt un adevărat blogger de modă (TM)

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

, astfel încât oamenii de la ASDA mi-au trimis un e-mail luna trecută, întrebându-mă dacă aș dori să “stil” una dintre rochiile lor de sărbătoare pentru o provocare de scriitor blog. Nu prea fac acest lucru, deoarece multe dintre aceste rochii nu sunt disponibile în dimensiuni mai mari sau cheltuiesc pământul sau ambele, ceea ce indică ceea ce trimite nu este potrivit pentru viața de zi cu zi. De asemenea, este de acord, indică faptul că trebuie să clam de Domnul Dressaday de lungă durată, precum și apoi trebuie să-mi public o fotografie cu mine folosind ceva Goofy.

Dar, așa cum sa dovedit, rochiile sunt de la noua linie super-ieftină George (£ 20!), Precum și sunt disponibile în dimensiuni mai mari. În plus, încerc să fiu mai puțin conștient de publicarea fotografiilor. (Și este minunat încerc să fiu mai puțin conștient, pentru că, sincer, în aceste fotografii arăt ca un Muppet, atât în ​​SUA, cât și în ultimele simțuri ale termenului.)

Iată rochia ASDA trimis:

Da. Aceasta nu este o rochie ideală pentru o vârstă de patruzeci de ani. Când am luat rochia, m-am descoperit să joc o versiune a jocului pe care o joc în aeroporturi în timp ce așteptam bagajele mele inspectate, ceea ce este “ce voi purta dacă bagajele mele sunt pierdute?” Planul meu normal de catastrofă de bagaje (care, din fericire, niciodată nu a fost pus în aplicare) este: alerga la H & M, precum și obțineți o fustă neagră, precum și cămăși de tee negre, precum și câteva cardiganuri luminoase / perechi de ciorapi (în funcție de sezon), precum și speranță pentru cele mai bune. Numai în acest caz, “fusta neagră / tricoul negru” a fost “rochia de bumbac de culoare cremă”.

Deci, aici este exact cum am murmurat:

Am crezut tipul de “revigorare de la sfârșitul anilor ’80 / începutul anilor ’90”, deoarece este destul de mult ultima dată când mi-am folosit fustele pe scurt. (Și mi-a plăcut cu adevărat că combo-ul Fuchsia-Neon ecologic înapoi în acea zi, cu toate acestea nu a avut niciodată tractele digestive pentru a-l alege cu adevărat.) Curățenia este de la capătul terenului, ciorapii sunt nuanțe, precum și cizmele sunt o pereche din Donald Pliners am ajuns pe eBay cu vârsta în urmă, precum și pe care îl port când cer cerința de a adăuga o bloabă de rău la ceva care altfel ar fi atât de prissy. Bucurați-vă de un swatch de 80 de ani de epocă, în roz translucid. Rujul este nars fata amuzantă.

Această rochie este o dimensiune britanică 12. (în formă relativ bine – au fost șiruri de legare în spate pentru a trage în mijlocul secțiunii, totuși mi-au bugat, așa că le-am tăiat.)

Iată o vedere mult mai bună a cizmelor (îmi plac cu adevărat aceste cizme, cu toate acestea ele “doar”, având în vedere că călcâiul este atât de ridicat):

Cred că dacă aș fi fost un pic mai tânăr, sau dacă am locuit în San Francisco potrivit (sau am locuit în Brooklyn, precum și la publicarea de modă), aș purta cu adevărat acest lucru în afara curții mele împrejmuite. Singurul lucru care lipsește este o bijuterie de modă … Am crezut că o armă de brățări indiene slabe în roz strălucitoare, precum și acidul ecologic ar fi frumos, totuși eu (desigur) dețineți nici un astfel de lucru, deoarece brățările sunt o durere când tastați toată ziua.

(Se presupune că toți scriitorii de blog care participă vor vota pe “cel mai creativ” aspect, precum și campionul va primi un card cadou ASDA. Am la fel de multă posibilitate de a câștiga ca mine de a merge la sfera mulțumită în acest an, totuși eu Figura trebuie să dezvăluie asta oricum.)

Acum ne întoarcem la blogging-ul dvs. de cusături aleatorii programate regulat.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Totul în moderarefebruar 7, 2007
International WAst O zi de rochie 2009 – Astăzi! 29 octombrie 2009 Cu 83 comentarii
Cum să nu răspundeți la CriticismApril 18, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *