Tot ce lucește: Retrospective diademe + moda ducesei

Posted on Category:category Leave a comment

Astăzi vom încheia noastre tot ceea ce seria Glitters examinarea bijuterii împrumutat Ducesa de Cambridge a purtat. Subiectul nostru final: tiare. (În cazul în care unele dintre aceste sunete familiare, acesta a fost acoperit în martie publică, când am fost cu disperare turnare despre un anumit subiect pentru a ne distrage atenția de la primele zile ale pandemiei, precum și am pus împreună un sondaj tiara.)

Vom începe cu extrem de prima tiara am văzut uzura ducesă, Cartier Halo.

Purtat pe o zi de eveniment nunta, tiara a mers bine cu rochia de mireasa eveniment Alexander McQueen proiectat de Sarah Burton. Mai jos, Kate se vede ajunge la ușa de vest Westminster Abbey.

Majestății Sale Jewel Vault are mai mult:

O altă diadema cunoscută de un număr de nume (în principal ca defilare Tiara, înainte de 2011, Halo tiara Cartier Halo tiara sau Regina Elisabeta a lui Halo Tiara de atunci, am scris, de asemenea, despre ea ca Halo Scroll Tiara), aceasta a fost realizate de Cartier în 1936 de diamante precum și platină. Acesta a fost oferit de Ducele de York, la Ducesa de York, în curând înainte de a deveni regele George al VI-lea, precum și Regina Elisabeta. Nu pare să fi fost purtat extrem de frecvent de ea; ea a favorizat bucăți mai mari ca regină.

Cartier Tiara a fost furnizat Printesa Elisabeta ca un cadou de ziua de nastere 18 în 1944, încă o zi de naștere în timpul războiului „re-cadou“. Bănuiesc acest lucru poate fi fost prima diadema reginei, cu toate acestea (la cunoștințele mele), ea nu a fost imaginat purtand-o. In timp ce ea a inceput sa poarte tiare în public, ea a fost căsătorită precum și a avut mai multe opțiuni la dispoziția ei. Ea a împrumutat-o ​​pe Principesa Margareta precum și Prințesa Anne, care a utilizat atât ca femeile tinere. Ambii au oprit împrumut tiara ca colecțiile proprii a crescut.

Mai jos, Printesa Anne purta tiara la o funcție martie 1970 în Noua Zeelandă.

Iar ducesa pe ea ziua nuntii eveniment.

Și de la Curtea bijutier.

Tiara cu adevărat este marimea perfecta pentru o printesa mai tineri, precum și Margaret a purtat în mod obișnuit în anii înainte ca ea sa căsătorit cu Antony Armstrong-Jones (atunci când ea a absolvit la ceva un dram mai mare – pentru Poltimore puternic), precum și după aceea. Următorul debitor al tiara a fost fiica reginei, prințesa Anne, care a purtat, de asemenea, tiara de multe ori înainte de căsătorie ei. Cu toate acestea, atunci tiara a intrat în seiful, nevăzut de ani de zile, până Kate Middleton a ajuns la Westminster Abbey pentru evenimentul ei nunta regală în 2011.

O privire mai bine.

Câteva mai multe puncte de vedere Ducesei în piesa.

Urmatoarea pe lista noastra, Lotus flori Tiara, de asemenea, numit papirusul Tiara.

Am avut doar o bucatica din ea atunci când este purtat la 2013 recepția diplomatică (dreapta sus). Am avut imagini mult mai bine atunci când a fost purtat aproape doi ani mai târziu pentru cina de stat din China (din stânga sus). mai multe despre piesa de la The Court bijutier:

Purtatorul foarte regal primul aceasta diadema, care ia numele de floare de lotus (sau frunze de papirus) elementele care domină piesa, a fost Regina Mamă. Ea a luat o pagină din ea mama-in-law carte la crearea Sparkler: aceasta a fost făcută dintr-un colier pe care a primit ca un cadou eveniment de nuntă în 1923. Colierul, care a fost făcut din diamante precum și perle precum meandru cu caracteristici precum și desene sau modele feston, a fost oferit ei de către soțul ei, viitorul George al VI-lea, care l-au achiziționat de la Garrard.

Chiar și așa, Elizabeth a decis că ar fi mai degrabă demonteze precum și refolosirea pietre în altă parte. numai șase luni după ce a primit-o, Garrard au rupt colierul precum și utilizate diamantele precum și perle pentru a produce aceasta diadema.

Aici vedeți piesa tip colier precum și apoi ca o tiara.

Mai jos, mama Regina poartă bucata. Ordinul Regal de note Splendor „de atunci Ducesa de York, a purtat-o ​​în stilul bentiță la modă peste frunte, cu toate acestea, este echipat pentru a fi purtat în stil tradițional, la creștetul capului, de asemenea.“

Rapoartele Curții Jeweller „Margaret a primit tiara de la mama ei, în 1959, chiar înainte ca ea sa căsătorit cu Antony Armstrong-Jones. Împreună cu Poltimore, a devenit unul dintre ei coronite de cele mai multe ori uzate.“ Mai jos, Principesa Margareta poartă bucata.

Această imagine superba a piesei vine din cartea diademe: O istorie a Splendour, de Geoffrey C. Munn, prin intermediul Royal Post.

Așa cum am menționat, am văzut de lângă ducesa purta piesa de aproape doi ani mai târziu, în octombrie 2015, atunci când iau parte la primul ei banchet de stat la Palatul Buckingham. In seara aceea ea a purtat o rochie de seară Jenny Packham.

Un motiv a fost o opțiune potrivită pentru cina de stat China este importanta floare de lotus în cultura chineză, precum și istoria. mai mult din China Cultură: „neatinsa de orice tip de impurități, lotusul simbolizează puritatea inimii, precum și mintea cât și reprezintă viața lungă, smerenia, onoare precum și tranquiliMultumesc.”

Aceasta este cea mai bună închidere pe care o am din element, care nu este teribil.

Și două opinii mai multe la ducesa purtând-o în 2015.

Tiara noastră finală este nodul iubitului, purtat foarte întâi pentru recepția diplomatică din 2015, accesorând rochia de seară Lacy Alexander McQueen văzut cu autoturismele și fereastra de camioane la recepția din 2013.

Tiara a fost comandată de regina Maria, precum și făcută de Garrard. Piesa este de asemenea denumită Knot Tiara lui Queen Mary al iubitului. Mai multe de la acest post de bijuterie al Curții:

În timp ce piesa este cu siguranță cel mai faimos Knot Tiara Tiara astăzi, a fost inițial o copie a unui sparkler mai aproape identic, care a aparținut familiei Cambridge. Motivul Knot al iubitului a fost extrem de proeminent în secolul al XIX-lea; Nodurile sunt elementele asemănătoare covrigei din partea superioară a Tiara – partea din care sunt suspendate perlele pandantive.

Inițial a fost acoperit cu un rând de perle verzi, făcându-l chiar mai înalt, cât și mai mare decât versiunea actuală; Acestea sunt exact aceleași perle care, atunci când s-au așezat la fetele din Marea Britanie excelentă, precum și Irlanda Tiara. Perlele verticale au fost ulterior scoase din Tiara, precum și acum un rând de străluciri de diamante stau de-a lungul vârfului piesei.

Mai jos, HM purtând piesa în timpul unei excursii din 1960 în India.

Și din ordinea regală a splendoarei:

Knot Tiara lui Cambridge Tiara a fost comandat de la E. Wolff & Co. pentru Garrard în 1913 de Magpie preferată, Queen Mary.

După ce Maria a murit în 1953, Tiara a trecut la Regina Elizabeth II. A purtat-o ​​cu o anumită regularitate în primii ani de domnie, mai ales în anii 1950, cu toate acestea, în cele din urmă sa întors la depozitare, deoarece a început să favorizeze grupul de Tiari pe care încă o vedem astăzi.

Apoi a apărut cea mai cunoscută parte a povestirii noastre: Regina a împrumutat Knot Tiara iubitorului Cambridge la Diana, prințesa Țării Galilor, precum și în curând a devenit una dintre piesele ei de semnătură. Mulți au numit acest “favorit” Tiara, precum și în timp ce nu sunt sigur că este strict corect (sa spus că bâzâie era la fel de greu, precum și inducerea durerilor de cap, precum și chiar și zgomotos Perlele Swinging), nu există nici o îndoială că a făcut o piesă iconică

O piesă de Patricia Treble pentru Canada lui Maclean notează un element mai mare de Kate purtând această anumită Tiara.

Efectul său emoțional nu trebuie subestimat, pentru Kate-ca Diana – îl poartă în funcția ei ca o conservare a reginei viitoare. Pe lângă faptul că cineva este extrem de iubit de un fiu, precum și un soț: prințul William.

Ducele, precum și ducesa, în timp ce au părăsit recepția diplomatică din 2015.

Următoarea șansă de a vedea ducesa purtând o Tiara a fost un an mai târziu la recepția diplomatică din decembrie 2016. Kate a adus înapoi rochia roșie Jenny Packham seară foarte întâi văzută la cina de stat din China, precum și purtau cercei cu diamante scăderi împrumutate de ea de către regină.

O altă viziune a cuplului când au condus la casă după această funcție.

A fost iulie 2017 când am văzut ducesa purtând din nou Tiara pentru o cină de stat onorarea regelui Felipe al Spaniei, precum și Regine Letizia.

Kate a accesat o rochie de seară Marchesa cu Tiara, precum și Ruby-ul reginei, precum și colier de flori de diamante Bandeau, precum și perlele de collingwood, precum și cercei cu diamante, un cadou de la Jewelerele Collingwood la Diana, prințesa din Wales.

La recepția diplomatică din decembrie 2017, ducesa se afla într-o rochie de seară Jenny Packham, Knot Tiara, precum și cerceii de collingwood. Ea a purtat și un colier pe împrumuturi de la Hm.

Am avut o privire minunată la Tiara, deoarece ducesa a fost văzută îndreptată spre cina de stat din octombrie 2018, în onoarea regelui Willem-Alexander, precum și al celeilalte jumătăți Queen Máxima din Olanda.

Ducesa a fost într-o rochie, precum și a lui Alexander McQueen, plisată de Alexander McQueen pentru funcția. Știrile uriașe de bijuterii în acea seară: Colierul evenimentului de nuntă de la Queen Alexandra, împrumutat de ea de către regina pentru gală (mai multe informații aici). Am văzut și Tiara, precum și cerceii de colling din Diana.

Kate a adus înapoi nodul iubitului, precum și cerceii de collingwood pentru recepția diplomatică din 2018. Purta o rochie de seară de Jenny Packham, precum și ordinea sa regală a gospodăriei.

O viziune mult mai bună.

Această imagine a ducesei nu este teribilă de la picături de ploaie, dar este unul dintre fotografiile mele preferate “prin mașini și camion”.

Iunie 2019 a adus încă un banchet de stat, acesta în onoarea președintelui Trump, precum și doamna Trump.

Kate a ales din nou tricotul iubitului Tiara, totuși amestecat lucrurile în ceea ce privește bijuteriile, purtând sapphire a mamei reginei, precum și cercei cu diamant, precum și o brățară de 4 stranii care ar putea să fi aparținut lui Diana, prințesa din Țara Galilor cu Alexander McQueen Ruffled Lace Rochie.

Cea mai recentă angajament care necesită o tiara a fost 2019 recepția diplomatică în decembrie anul trecut.

Ducesa a fost într-o seară bleumarin catifea rochie de Alexander McQueen topped off de diadema Nodul Lover lui. Am văzut o mulțime de diamante în acea seară, în timp ce, de asemenea, a purtat Nizam de Hyderabad colier.

O imagine mult mai bună a tiara.

Nodul îndrăgostitului pare să fi ajuns să fie Ducesei preferată; presupunerea mea este că vom continua să vadă ea o purta pentru cele mai multe ori de stat în viitorul apropiat.

Acum, pentru prima parte a evaluării noastre diademă (de la stânga la dreapta): Cartier Halo purtat in ziua evenimentului nunta lui Kate, Lotus flori / papirusuri la 2013 recepția diplomatică, tiara încă o dată la cina de stat din China, prima apariție KNOT îndrăgostitului pentru decembrie 2015 recepția diplomatică, precum și Nodul îndrăgostitului la 2016 recepție diplomatică.

Și partea a doua, toate cu Knot îndrăgostitului: roz Marchesa, în iulie 2017, fildeș Jenny Packham, în decembrie 2017, ruched lumină albastră McQueen, în decembrie 2018, fildeșul tul Jenny Packham, în decembrie 2018, alb dantelă ciufulit McQueen în iunie 2019, precum și catifea bleumarin McQueen, în decembrie 2019.

Care se infasoara look nostru la piesele de bijuterii împrumutată purtate de Ducesa. În partea întâi am făcut o trecere în revistă a broșe împrumutat lui Kate.

Partea a doua capace brățările împrumutate Ducesei de HM.

Ne uităm la cercei împrumutată ducesei în partea a treia.

Și partea a patra este evaluarea noastră de coliere împrumutate Ducesei de HM.

Ca întotdeauna, datorită semnificative oameni buni minunat la Ordinul Regal Splendor precum și sora-site-ul ei Maiestății Jewel Vault, împreună cu Ella la Curtea bijutier. Este înțelegerea lor furnizarea de coloana vertebrală a acestor posturi.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tot astăzi, o actualizare rapidă pe Hold Still marfa oferite de National Portrait Gallery magazin. Există acum afișe oferite pentru preordering (£ 15 / $ 19,43) că imaginile funcție din Hold Still expoziție on-line.

Alegerea include fotografii zece diferite; fiecare măsură de 20 “x 30”. de transport maritim Royal Mail din Marea Britanie incepe de la £ 2.95; de transport maritim la nivel mondial prin DHL Courier începe de la £ 20.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

datele flashback de moda de azi înapoi la cinci ani în urmă astăzi, când Earl precum și contesa de Strathearn a vizitat Dundee, Scoția.

Ansamblul calificat drept un one-hit-minune în mintea mea; a fost acoperit în acest post.

Mai renumit Ansamblul de designerul scoțian-născut Christopher Kane a inclus un strat cat si fusta de proiectant precum și un pulover negru guler. Rămâne un favorit.

Pentru că am examinat deja acest ansamblu, să aruncăm o privire la o tinuta purtata de șase ani în urmă miercuri, când Kate precum și William a salutat președintele Singapore, precum și soția sa, doamna Tony Tan Keng Yam, în Regatul Unit.

Ducele precum Ducesa salutat oficial cuplul în numele reginei, costă timp cu ei la un hotel din Londra. Cele două cupluri apoi parcurși de autoturisme și camioane pentru a ecvină Guards Parade pentru ceremonii cu Regina, prințul Philip, precum și demnitari.

Cuplul a mers în antrenorul scoțian de stat cu preotul guvernului din Singapore Grace Fu.

Unii cititori pot păstra în minte acest lucru a fost foarte aparitie in public oficial prima lui Kate în mai mult de două luni. Ea se aștepta la Prințesa Charlotte precum și au fost de-a face cu efectele gravidarum hyperemesis.

Ducesa a purtat o haină de Alexander McQueen pentru logodna zilei.

A fost o versiune de strat Box încreți A-Line etichetei din primăvara anului 2015 de colectare. Puteți vedea câteva modificări minore au fost făcute pentru a acoperi lui Kate, mai ales la revere: Kate nu are revere mai lungi piesa off-the-rack-are, nu-l are strat suplimentar de material sub revere.

Kate purta o nouă geantă de mână.

Era stilul lui Jenny Packham lui Roxy în piele de căprioară negru de la A / W 2014 de colectare.

Kate bespoke Jane Taylor pălărie, purtate anterior Duminica Paștelui, în Australia, după cum se vede mai jos dreapta. Pălăria este stilul „Lupin“, descris de designerul ca bereta din pâslă velur lacrimă gri.

pantofii lui Kate nu au fost niciodată în mod oficial IDed; au privit ca o pereche de Prada rotunde-deget de la picior pompa anterior vazut la o premiera de film 2013.

Dar, în uita la fotografii, talpa pantofului nu a avut ridicat, aur Prada logo-ul.

Ea a purtat, de asemenea, ei Mappin & Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *