64 Vânzări de Ziua Recunoștinței (și Top 16) (actualizate)

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Tonuri de Vânzări Black Friday au început deja, Huzzah! Nu am mai descoperit acest lucru înainte, cu toate acestea, este emoționant să văd că o serie de mărci uriașe au un unghi de caritate – Zappos sponsorizează adopțiile pentru animale de companie, precum și contribuie cu până la 1,1 milioane de dolari la cei mai buni prieteni buni de animale, precum și Spanx este contribuind cu 20% din vânzările la rochii pentru succes. Am rotunjit 64 de vânzări pentru îmbrăcăminte de lucru; 16 preferați sunt cu caractere aldine. Vom actualiza listarea pe măsură ce mergem, precum și dacă există vreun tip de vânzări semnificative, vom încerca să facem o alertă de ofertă. mulțumit mulțumit, doamnelor! Actualizările de joi sunt în roșu; Actualizările de vineri sunt verzi. 18:00 – Vânzări mari pe cizmele Cole Haan, cizme înalte, precum și pantofi Dansko. Black Friday: Economii semnificative de costuri pentru pungile de designer, inclusiv Cole Haan, Coach, Lodis, Marc de Marc Jacobs, precum și Valentino – de asemenea, oferă pe Northface, precum și la NineWest. În plus, luați 15% din întreaga achiziție cu cod BlackFri15.
All Saints – Cyber ​​Weekend, 30% reducere la toate stilurile cu cod cyber.
Amazon – luați 20% din pantofi, bijuterii, ceasuri, precum și multe altele. Până la 70% reducere a hainelor (prețurile marcate). Economii de Black Friday, luați 30% din îmbrăcăminte, încălțăminte, ceasuri, precum și multe altele.
Ann Taylor – 40% reducere la toate stilurile noi cu cod Give40. În plus, luați o reducere suplimentară de 50% din toată vânzarea. Vânzare Black Friday: luați 50% reducere la toate.
Banana Republic – 40% reducere la achiziție cu codul Brfriends.
Barneys New York – 40% din îmbrăcăminte, încălțăminte, precum și accesorii pentru toată lumea.
Bergdorf Goodman – Vânzarea designerului este aici, obțineți până la 40% reducere acum.
Brooks Brothers – Vânzare de toamnă, până la 50% din stilurile de vânzare. Black Friday Special: 4 tricouri pentru 199 dolari (bărbați, precum și femei), cele mai mici costuri ale anului.

Boden – 30% reducere a oricărui plus de transport total gratuit, precum și returnări de peste 49 USD cu codul 7J4Z.
Vânzarea pungilor de la Bloomingdale -Big; Economisiți până la 50% reducere la elementele Alegeți. Doar pe internet, luați 25 de dolari în mod practic la fiecare 200 de dolari cheltuiți pentru articole Alegeți. Transport total gratuit, precum și returnări total gratuite.
Bluefly – Countdown to Black Friday – Astăzi, la fel de mult de 25% din designeri precum Saint Laurent, Ferragamo, Prada, Jimmy Choo, precum și Burberry.
Frații Brooks – vânzare de toamnă, până la 50% reducere a articolelor alegeți.
Club Monaco – Doar pe internet, luați o autorizare suplimentară de 40%. Pe internet, precum și în magazine, încântați -vă cu un plus de 30% din stiluri de vânzare cu extracte de cod. 25% reducere 150 $+, 30% reducere 250 $+, 35% reducere 400 $+cu cod mulțumitor.
Antrenor – până la 30% reducere cu cod mulțumiri2015.
Cole Haan – 50% reducere a stilurilor, cu 30% reducere la orice altceva. Transport de sol total gratuit.
CUSP – până la 40% reducere a designerilor pe care îi iubești.
DVF.com – Vânzare – încântați -vă până la 40% reducere a stilurilor de uzură acum; se încheie pe 30 noiembrie.
Eddie Bauer – 30% reducere orice cu codul de zăpadă, plus 40% reducere la toate îmbrăcămintea.
ELOQUII – Obțineți 50% din întreaga achiziție + 25 de dolari Descoperiți bucuroși cu Code Bash.
ESHAKTI – Site -ul: cumpărare 2 Obțineți 1 gratuit; Cumpărați 3 Obțineți 2 GRATUIT. se încheie astăzi.
Express – 50% reducere a tuturor, cu excepția cardurilor cadou, precum și a mărcilor prezentate. În plus, transport complet gratuit.

Forever 21 – Accesul VIP timpuriu, Black Friday oferă de la 4 dolari.
GAP – 50% reducere a oricărui cu cod mai devreme.
Gilt – până la 80% reducere a mărcilor de designer, cu noi vânzări care introduc Black Friday la 7 a.m. și la prânz ET, pe lângă sâmbătă la Midday ET. Vânzările de astăzi includ mărci de îmbrăcăminte de lucru precum Rachel Rachel Roy, Maje, precum și Oliver Peoples.
Henri Bendel – se încheie în această seară: 20% reducere 100 $, 25% reducere 200 $, 30% reducere 300 $+. În plus, transport complet gratuit la toate comenzile.
Intermix – Noile marcaje la 40% reducere (începe astăzi).
J.Crew – Ia 30% din achiziție, inclusiv lucruri care nu sunt niciodată la vânzare! În plus, 40% reducere a sute de stiluri, precum și 40% reducere a tuturor stilurilor de vânzare din magazine, precum și online. utilizați vacanța de cod; valabil 25 noiembrie cu 26 noiembrie.
Fabrica J.Crew – 50% reducere la orice (serios!) – costuri marcate. Transport total gratuit pe 50 USD+ cu cod ShopGifts.
Journelle – Utilizați codul mulțumită pentru a lua 15% din comenzi de 150 USD+, 20% din comenzi de 300 USD+, 25% reducere a comenzilor de 500 USD+.
Karen Kane – Luați un plus de 20% din stiluri de vânzare cu cod mulțumire15.
Kate Spade New York – Stiluri noi adăugate la vânzare! Black Friday, încântați -vă cu 25% din întreaga dvs. achiziție cu Code Mergi. Vânzare surpriză: încântați -vă cu până la 75% reducere.
Finalul terenurilor – 50% reducere a tuturor fleece -ului, cu 30% reducere orice altceva cu codul PIN de gospodărie 2525. Transport total gratuit pe 50 USD+.

Ultimul apel telefonic-Săptămâna Black Friday: 40% -80% suplimentar reducere la toate!
Restrictat-50-60% reducere a oricărui cod BFWeek, precum și 60% suplimentar reducere a tuturor articolelor de vânzare. În plus, transport complet gratuit. Black Friday până la 14:00: 60% reducere la orice + transport total gratuit.
L.K.null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *