Trei probleme cu care te vei confrunta pentru alegerea uniformelor de rugby greșite!

Posted on Category:category Leave a comment

Trei probleme cu care te vei confrunta pentru alegerea uniformelor de rugby greșite!
02/01/2015, postat de Alanic Global
Când vă angajați în activități sportive precum rugby -ul sau fotbalul, sunteți obligat să vă simțiți scurs și totul transpirat după câteva minute de alergare neîncetată. Deși nu puteți eradica complet partea de epuizare, o puteți reduce alegând tipul potrivit de uniformă. Cu toate acestea, dacă planificați o achiziție cu buget redus de tricouri de rugby, atunci asigurați -vă că îndeplinesc anumite criterii.
Dacă sunteți sceptici cu privire la faptul că un tricou de rugby greșit vă poate pune în pericol complet performanța, este timpul să știți cum vă poate afecta eficiența. Iată câteva pericole care vă pot strica cu adevărat meciul. Derulați în jos și verificați -le.
CHAFING:
Când corpul tău este în plină mișcare, pielea din jurul zonelor de articulație tinde să se frece. Frecția constantă în timpul alergării poate provoca pielea înroșită și, uneori, este foarte dureroasă. Deci, vă puteți imagina cu siguranță ce problemă poate apărea dacă îmbrăcămintea dvs. de rugby din liga ta nu împiedică să se prindă? Veți ajunge să aveți răni în jurul axilelor sau articulațiilor picioarelor. Acest lucru vă va oferi mult disconfort în timp ce jucați și nu veți putea continua mult timp. Prin urmare, înainte de a vă pune în sfârșit mâinile pe propriul tricou de rugby, asigurați-vă că nu este fără chafe.
Capacitate scăzută de umiditate:
Nu este adevărat că atunci când transpirați, oboseala este dublată? Deci, dacă tricoul tău de rugby nu are capacitatea de a absorbi excesul de umiditate, trebuie să cauți o schimbare. Compromisul asupra calității tricoului dvs. vă poate împiedica să oferiți cele mai bune performanțe. Prin urmare, alegeți uniformele de rugby care vă vor menține uscat. În zilele noastre, mai multe companii oferă îmbrăcăminte sport DRI-FIT, iar cea mai bună parte este că le puteți cumpăra online. Vedeți doar magazinele web ale producătorilor de renume și alegeți tricoul de rugby Dri-Fit.
Mai puțină durabilitate și flexibilitate:
Durabilitatea și flexibilitatea sunt cele două calități pe care ar trebui să le dețină toate hainele sportive. Rugby -ul necesită ca un jucător să -și miște atât mâinile, cât și picioarele și dacă alegeți uniforma greșită, s -ar putea să vă confruntați și cu accidentări din cauza inflexibilității ținutei dvs. Din acest motiv, ar trebui să selectați acele uniforme suficient de flexibile pentru a vă susține mușchii. Lipiți -vă de mărci de renume atunci când vine vorba de îmbrăcăminte sport, deoarece acestea garantează durabilitatea produselor lor. Puteți căuta, de asemenea, tricoul potrivit la magazinele online ale angrosiștilor de top de rugby de rugby.
Așadar, dacă vă puteți identifica cu oricare dintre problemele menționate mai sus, atunci este timpul să mergeți la cumpărături și să selectați îmbrăcămintea perfectă a ligii de rugby pentru întreaga echipă. Vizitați magazinele electronice ale producătorilor de îmbrăcăminte sportivă fiabilă și luați-vă alegerea.
Etichete:
Cea mai bună îmbrăcăminte din liga de rugby
Îmbrăcăminte de ligă de rugby
Îmbrăcăminte de ligă de rugby în California
Producători de îmbrăcăminte din Liga Rugby
Uniforme de rugby
Angrosiști ​​de uniformă de rugby

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *