Inspirații de ținute de straturi de Valerie Husemann

Posted on Category:category Leave a comment

Inspirații de ținută de straturi de Valerie Husemann – The Mind Behind The Simple et Chic, Valerie Husemann este un blogger în stil german cunoscut pentru aspectul ei casual, feminin și chic, cu ținute interesante, cu texturi contrastante și și texturi contrastante și proiecta.

Pattern-boat-black-jeans-1
Cu toate acestea, dacă vizați un aspect texturat, rămâneți la nuanțe de albastru mai deschis sau mai închis și săriți acele nuanțe alb -negru, în timp ce compensează textura denim, făcându -le să pară mai puțin vizibile.

MOM-JEANS-TOPSHOP-CAMEL-COAT-3
Mango-Turtleneck-PASTEL-COAT-4
Maison-SCOTCH-CAMEL-COAT-HUNTER-BOOTS-4@2X
Dacă tot se simte dificil să amesteci și să -ți asortezi ținuta pentru a scoate la iveală cea mai bună textură și combinație, trebuie doar să mergi pentru o haină atrăgătoare, blazer și sacou pentru a -ți topi ținuta așa cum a făcut Valerie. Paltoane de lână, jachete din piele, paltoane de blană, blazere din tweed, cardigane de cașmir și chiar veste din denim pot face ca ținuta ta să pară mai atrăgătoare și mai elegantă. Dacă vă întrebați cum să vă faceți stilul de modă mai elegant și la modă, continuați să citiți pentru a afla câteva trucuri de la Valerie.

Cum să purtați-CASE-3
Etre-Cecile-Pullover-Maiison-Scotch-Camelcoat-1
Editat-the-label-vest-2
Edited-the-etichetă-1
Inpirații de ținute de strat de Valerie Husemann
Stratură alb-negru-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *