Îmbrăcați -vă elegant, oricât de confortabil: Ce să purtați pentru un zbor lung

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Ce ar trebui să purtați într -un zbor lung cu colegii dacă doriți să fiți confortabil, totuși să arătați profesionist? Cititorul N se întreabă …
Ați putea face o publicație pe o ținută confortabilă, oricât de expertă pentru zboruri mondiale sau lungi? Am o viitoare călătorie de afaceri în care managerul meu, precum și doi colegi vor fi într -un zbor lung cu mine. Vreau să arăt prezentabil, cu toate acestea să fiu confortabil pentru zborul lung. Mulțumiri!
Sunt curios să aud ce afirmă oamenii aici; Acest lucru îmi amintește un pic despre discuțiile noastre despre ce să purtați atunci când sunteți în afara orașului, precum și lucrați tot timpul târziu. (Iată o întrebare amuzantă, vizitatorii – modifică răspunsurile dacă stai cu șeful/colegii tăi în zborul lung? De fiecare dată când am călătorit cu colegii, stăteam deoparte, precum și eram atât de recunoscător să mă relaxez liber /Sleep/Citește bomboanele creierului în zbor.)

Această publicație conține legături de afiliere, precum și Corporette® poate face comisioane pentru achizițiile efectuate cu link -uri în acest post. Pentru mai multe detalii, consultați aici. Spuneți -vă atât de mult pentru sprijinul acordat!
PSST: Chiar aici sunt must-haves-urile de afaceri ale cititorilor corporali:

< >

Cum să arăți lustruit pe un zbor lung
Unele gânduri, fără ordine specifică:
Nu vă preocupați la fel de mult. Dacă este un zbor lung, nimeni nu se așteaptă să purtați chiloți sau alte produse incomode de îmbrăcăminte (de exemplu, blazerul prea strâns) pentru o perioadă lungă de timp.
Cu cât zborul este mai lung, cu atât concurența poate fi îmbrăcămintea. Aș afirma că pantalonii de yoga, precum și jambierele sunt chiar în regulă, cu avertismentul extrem de important că a) trebuie să fie total, total opac, b) în stare curată, precum și c), precum și accesorizate corect, astfel încât cifra dvs. Nu este principalul lucru afișat. Legguri + rezervor de depozitare strâns = Catsuit = slab pentru ieșirea profesională. Legguri + hanorac tunică confortabilă care vine la mijlocul coapsei = ok.
Toate cele spuse, rețineți că există unele „mărci de muncă de confort” pe care ar trebui să le inspectați cu siguranță dacă faceți călătoria frecvent pentru muncă. Betabrand, de exemplu, face pantaloni de rochie neagră bootcut; Pantalonii Ponte de la Vince Camuto sau Lands ‘End sunt, de asemenea, favoriți ai vizitatorilor. Dacă denim poate fi adecvat, gândiți-vă la blugi Jag Pull-on …

De fapt, aș sugera tuturor pantalonilor preferați pentru muncă pentru un zbor lung (sunt atât de confortabili)

Pantalonii cei mai buni rochie pentru femei din 2022: unu / doi / trei / patru / cinci / șase (nu este ilustrat, oricât de bine, precum și!)-De asemenea, inspectați rotunjirea noastră dintre cei mai buni pantaloni de tracțiune pentru birou!

În general, îmi place întotdeauna să călătoresc folosind pantofii mei mai grei/mai volumini (așa că nu trebuie să -i împachetez pentru călătorie), precum și chiar vara, aduc șosete, așa că, cel puțin, nu sunt Trebuie să mergeți cu linia de securitate desculță. (De asemenea, cred că există mai puțin un „ick, ea și -a luat pantofii!” Factorul dacă folosești șosete față de picioarele goale, oricum poate asta sunt eu.) Cel mai bun sfat pe care l -am obținut vreodată pentru un zbor lung a fost acela Curățați -vă dinții când aterizați – vă reîncepe ca și cum ați începe ziua proaspătă.

Actualizare 2021: PSSST: Acestea sunt cele mai confortabile sutiene, fie că sunteți la un zbor lung sau lucrați de acasă:

Mai sus, cel mai confortabil sutien pentru lucrul de acasă: gri / negru / alb / bleumarin / roz (nu este ilustrat, însă acest lucru, precum și acest lucru au fost favoriții vizitatorilor în 2020)

Cititori, ce îți place să porți atunci când călătorești cu colegii? Aveți vreun tip de alte tehnici pentru a călători în confort, precum și stilul?
2020 Imagini actualizate (cabină de avion aglomerat) prin Stencil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *