Nate Van Dyke, un artist grafic remarcabil!

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Nate Van Dyke, sau N8, întrucât artistului îi place să -și compună propriul nume, este un ilustrator bine înțeles, care a început să deseneze la o vârstă extrem de fragedă de doi ani.

Din acel moment, N8 a fost absolut de neoprit. El desene folosind absolut orice cu care să desenați, pornind de la creioane, cerneală, markeri, acuarele, acrilice, uleiuri, gauche, precum și așa mai departe.

Ca un filigran, semnătura lui contrastează liniile sale subțiri.

Lucrările sale generale au ca niște personaje primare maimuțe primitive cu aspecte rele, precum și caracteristici. De asemenea, el poate fi numit The Monkey Man, pentru că, așa cum o vedem, artistul are o obsesie pentru acest tip de artă de stil. Pe lângă maimuțe, precum și bărbați de fier, N8 îi place să atragă elefanți, precum și girafe, orice ar fi personalizat în propriul său stil.

Cred că desenele sale arată mai mult pentru britanicul britanic produs de Jamie Hawlett, precum și Alan Martin, în 1995, numit Storage Tank Girl.
N8 Van Dykenowadays, N8 este un ilustrator de sarcini cu normă întreagă, care lucrează la City of Heroes, Wich este un proiect NCSoft. În același timp, este înțeles pentru ideea de artă a jocurilor video Sega, precum și pentru numele personajelor Iron Man.

De -a lungul anilor, el a fost prezentat ca artist grafic în reviste precum Juxtapoz, Xbox, PlayStation, precum și Heavy Metal.

Dar, de departe, cel mai mare lucru a avut loc pentru N8 Van Dyke când a obținut ofertele cu EMI Records, Levi Strauss, Scion, Red Hot Chilli Peppers, Burton Snowboards, Slayer, precum și Wired.Important Nume care au furnizat N8 notorietatea de care avea nevoie A sfârșit fiind absolut faimos.

Dacă doriți să verificați mai multe despre artist, precum și să vedeți mai multe din galeria sa, vă întâmpinăm să căutați site -ul personal al lui N8 Van Dyke.

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *