În timp ce așteptau în primăvara …

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

A trebuit să părăsesc cu adevărat casa astazi (știu, șoc, groază), precum și este dezgustător de răcire afară. Am înșelat și am purtat pantaloni? NU!

“Dar Erin,” Te aud spunând: “Cum pot să-mi continuu fusta – precum și metode de purtare de rochie atunci când este un grad (F) afară?”

Nu înțeleg exact cum puteți face acest lucru, totuși acest lucru este exact cum o fac; În plus față de rochia mea sau fusta am purta:

– Două perechi de ciorapi (acest lucru, singur, este mai cald decât multe perechi de pantaloni) – șosete de lână în cizmele mele – un substrat de mătase (dacă pot să țin cont de unde am pus-o în primăvară, întotdeauna o problemă) lână Turtleneck Sweatshirt – o pălărie, indiferent exact cât de Dorky mă uit în balsamul de buze obișnuit cu privire la grosimea de îngheț de tort (nu cu adevărat despre păstrarea caldă, oricât de importantă)

Și … Arma de truc: Dacă este într-adevăr, cu adevărat rece, păstrez util un stoc al acelor încălzitoare chimice de trei dolari pe care le puteți cumpăra în farmacie. Nu sunt sigur cum funcționează – ar putea fi biți impuls eliberate din iad acolo, totuși atâta timp cât pompează căldura, nu-mi pasă. Punerea unuia pe partea superioară a unghiului tău, între luarea lamei (sau chiar folosind una dintre cele care apare ca o centură, care sunt aproape neobosibile sub un pulover) implică că puteți râde de frig. (Poate fi un râs sniffly, patetic, scânteia, totuși: râzând.) Partea cea mai bună a acestor încălzitoare chimice este că acestea durează tot timpul, precum și puteți păstra unul util în geanta dvs., doar în caz. (Singurul lucru pe care nu l-am evaluat este dacă au pornit sau nu de pe detectorul de metal de la aeroport; ultima dată când am călătorit folosind unul, am făcut o oprire rapidă la spațiul doamnelor pentru ao scoate TSA cu accesoriile mele neobișnuite orice tip de mult mai mult decât este necesar.)

De asemenea, La Belladonna a avut câteva comentarii minunate despre dressing pentru condiții meteorologice chilly în comentariile la acest post, … Simțiți-vă total liber să adăugați multe sugestii, precum și sugestii în comentariile de aici, de asemenea!

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Rant: Văd Londra, văd FranceocTober 28, 2008
Cinci lucruri pe care nu le voi cumpăra niciodată din nou septembrie 24, 2006 cu 40 de comentarii
Nu CULOTTES! 18 mai 2006

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *