Coafuri cu breton: Bangs pentru orice tip de față

Posted on Category:category Leave a comment

Share

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Acest articol poate avea legături asociate. Consultați planul nostru de confidențialitate personală.

Dacă ați avut bangs ca adult, este probabil ca să vă extindeți compunerea sau să vă gândiți să le reduceți încă o dată. Este un ciclu greu de ieșit din … și mă pretind că din experiență. Am avut toate coafurile cu bangs, de mult până la scurt și bâlbâi la măturat. De asemenea, am tăiat bretonul imediat după ce am investit un an care mi-am extins ultimul set.

Nu pot să vorbesc cu psihologia obsesiei Bangs, totuși vă pot spune asta. În zilele noastre, coafura cu bangs poate arăta bine pe toată lumea. Metoda se adaptează bangurile la forma feței dvs. și apoi de a le stia pentru a se potrivi cu vârsta dvs., precum și cu ambianța dvs.

Gândiți-vă la Brets ca un costum mic negru al coafurilor … Există o mulțime de alternative, precum și sunteți sigur că ați descoperi unul care vă se potrivește.

Coafuri cu breton: Cum să le selectezi

1. Identificați forma feței

Mă asigur că aveți în prezent un concept al formularului de față. Dacă aveți ochelari de soare sau ați avut o conversație cu stilistul de păr, atunci probabil că ați recunoscut deja. Uitați-vă la diagramă pentru a vă verifica forma, precum și apreciați ceea ce aveți în tipic cu unele dintre superstarurile noastre fabuloase de sex feminin.

2. Gândiți-vă la textura părului

Aspectul părului dvs. joacă un rol important în modul în care arată bangii. Personal, aș dori o lovitură groasă, sinceră, dar asta e relativ imposibilă cu părul meu fin, subțire. Chiar dacă descopăr o fotografie cu exact ceea ce vreau, trebuie să-mi dau seama că exact aceeași tăietură va arăta diferit cu părul meu.

3. Magazinul în jurul valorii de

Răsfoiți fotografiile Google sau Pinterest sau Instagram pentru coafurile pe care le doriți. Pe lângă faptul că, de asemenea, să vadă sugestiile noastre pe forma feței enumerate mai jos! Pentru fiecare care vă interesează, întrebați-vă două preocupări:

Cum va fi acest cadru forma fata?
Este părul meu gros suficient (sau subțire suficient) pentru a aduce acest design?

Localizați cel puțin 2 imagini pe care le credeți că puteți efectua, apoi întrebați stilistul dvs. pentru comentarii. În plus, vorbiți cu stilistul dvs. cu privire la tratamentul tăierii noi. Va fi dorit să știți că ați ajuns dacă ați ajuns la o mare ajustare în rutina dvs. de styling.

Coafuri cu breton prin formarea feței

Bangs pentru oferte pătrate cu

O față pătrată are unghiuri atractive. Veți intenționa să vă mențineți bangurile soft și, de asemenea, măturat, precum și amestecate în restul tăierii. Să-și asume straturile cu pene.

Un bang care este mult mai lung între, precum și conic pe laturi, poate fi destul de complementar asupra ta. Acest formular de bang ușor rotund se va potrivi bine cu chipul tău “pătrat”, precum și chiar să faci pomeții tăi puțin mai mari.

Un blush roz roz va aduce și mai mult concentrarea pe obraji, și, de asemenea, un eyeliner oarecum hefty va aduce cu siguranță echilibrul la noul dvs. aspect.

Breton pentru fața rotundă

Fața ta rotundă are linii moi și, de asemenea, puteți oferi o comparație plăcută cu o tăietură mult mai înclinată. Puteți pune fie un stil lateral sau breton care sunt reduse drepte. Trucul este de a evita amestecarea sau îmbinarea bancurilor în restul tăierii. Lăsați acele bangs să iasă în evidență.

Un bang direct A la Jennifer Hudson vă va accentua ochii. Obțineți bangurile tăiate oarecum peste linia de sprâncene pentru a vă înfrunta sprâncenele perfect maniculare și, de asemenea, fard de fumat. O buză nudă vă aduce ochii mult mai mult și, de asemenea, păstrează focalizarea pe partea de sus a feței dvs., unde bangs asista chiar și un templu rotund.

Bangs pentru fața inimii

Fața în formă de inimă tinde să atragă ochiul la bărbie, care este punctul inimii. Alegeți bangurile lungi care se încadrează sub pomeții. Acestea vor fi cu siguranță practic non-bretoane, așa cum vor fi, de asemenea, ca să scadă de preferință sub bărbie.

Bretele lui Taraji Henson sunt mult mai scurte decât lungimea bărbatului, totuși încă mai flatter. Puteți vedea că fac ca templul ei să prezinte un pic mai mare, ceea ce include proporția cu fața. Partea oarecum stratificată a tăieturii fac, de asemenea, obrajii ei un pic “Slimmer”, ceea ce pune accentul pe zâmbetul ei radiantă.

Bangs pentru o față lungă

Timpul tipic, tăiat Brets aspect fantastic pe o față lungă. Păstrați-le direct pe tot și pe templul dvs. Când bretonul dvs. de toamnă, doar listați sub spații, rezultatul final este super sexy. Rețineți că un bang blunt poate fi mult mai incomod să crească, datorită faptului că vor cădea chiar în ochii dvs. timp de câteva săptămâni.

Dacă favorizați un aspect mai moale, un bang mult mai scurt, pot funcționa și de asemenea. Acestea arata frumos atâta timp cât nu cade la fel de bine pe față. Mențineți completările deasupra ochilor dvs., după care includeți o parte ușoară, în stil perdele în centru mijlocie sau pur și simplu în afara centrului. Vrei doar o privire asupra frunții chiar aici.

Bangs pentru ovală

Fața dvs. ovală este incredibil de funcțională. Aceasta înseamnă că puteți pune pe orice tip de tip de bang, deci selectați ce se potrivește stilului tău. Edgy? Tăiat scurt. Eteric? Opti F.sau mult timp și fermecător.

Hannah Simone reușește un drept, Blunt Bang, în timp ce Beyonce Rocks Soft Sweetwept Style. Globul Bangs este stridiul tău, îți place oval. Bucurați-vă de ea!

Bangs de design de referință

Dacă nu aveți o fotografie în mână, articulați ceea ce doriți pentru stilistul dvs. poate fi dur. Chiar aici este un limbaj de rulare de bangs care trebuie să ajute!

Bardot Bangs.

O tăiere moale care ramează ochii, precum și are o componentă blândă în apropierea instalației frunții.

Cortina Bangs.

Veți auzi termenii “Bardot Bangs” și “Bangs Cortin” folosiți reciproc. Îmi place să mă gândesc la designul cortinei ca fiind o versiune mult mai lungă a BARDOT BANG.

Bangs laterals.

Bang-urile laterale pot fi găsite în toate lungimile diferite, ceea ce le face extrem de simple să crească. Acestea sunt similare cu stilul Bardot, cu toate acestea cu o componentă laterală.

Bangs Blunt.

AKA Bangul Rooney. Rooney Mara a făcut de fapt stilul Mini Bang în epoca contemporană. Dimensiunea ultra-scurtă a lui Rooney este dificil de gestionat, astfel încât restul dintre noi probabil favorizează o tăietură sinceră la lungime.

Bebelușii Baby.

Bang-urile copilului sunt scurte. Cu adevărat scurt. Încercați-le după ce ați avut deja bretoane și, de asemenea, doriți pentru o modificare. Ca prima dvs. experiență bangs, acestea ar putea fi, de asemenea, surprinzătoare pentru a obține utilizarea utilizată.

Vă rugăm să lăsați această zonă GUVEGET PLANUL PLANULUI FASHIONISTA În căsuța de e-mail!
E-mail *

Examinați dosarul Inbox sau spam pentru a vă verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *