Concursul de tipografie CA 2018

Posted on Category:category Leave a comment

Apel telefonic pentru intrări în competiția de tipografie CA
Artele de comunicare a fost bine înființată în 1959. Este o sursă esențială de informații, motivație, precum și sugestie pentru toți participanții la comunicarea vizuală. Dacă sunteți designer grafic, fotograf, regizor de film sau companie de publicitate, sunteți deja familiarizați cu această publicație. Prin urmare, înțelegeți că o competiție de CA este o șansă excepțională de a vă stabili pe cele mai mari rânduri ale profesiei voastre.

Serviciul de trei generații de familie influențează toți comunicatorii vizuali. De asemenea, aceasta nu este doar din punct de vedere estetic, dar la fel și social. În general, producând Richard, precum și Jean Coyne Foundation Foundation, care finanțează 17 programe. Acestea ajută cursanții de liceu dezactivat din punct de vedere economic să stabilească portofolii pentru a se califica pentru admiterea la școala de artă. Mai mult, furnizează burse ale colegiului pentru a cerceta studiul de cercetare a proiectării grafice, publicității, fotografiei, precum și ilustrației. ”
Pe scurt, una dintre cele mai prestigioase reviste din lume este necesită intrări în competiția de tipografie din 2018. Concursul sărbătorește cele mai bune, o mulțime de utilizări ingenioase, precum și inovatoare de tipografie, caligrafie, scrisori de mână, precum și design de tipografie. Lucrările pe care le selectează juriul vor fi distribuite în întreaga lume în tipografia de arte de comunicare anual, atât în ​​ediții tipărite, cât și digitale.
Orice loc de muncă tipografic publicat între septembrie 2016, precum și septembrie 2017, este eligibil. Fiecare campion va primi un premiu de excelență, precum și certificate de premiere pentru firme, persoane fizice, precum și clienți. Termenul de înregistrare este 8 septembrie 2017, iar cei care se înregistrează după, au nevoie de o taxă cu întârziere de 10 dolari pe intrare. Nu puteți intra mai târziu de 22 septembrie 2017.
Puteți consulta toate informațiile referitoare la taxele de intrare, ce și exact cum să intrați sau să o declarați campion aici.
Noroc!

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *