Despre ce televizor de toamnă ești extatic?

Posted on Category:category Leave a comment

Ce televizor de toamnă este toată lumea extazică? Ce emisiuni credeți că sunt inteligente sau fac un televizor excelent pentru femeile înțelepte? Ce prieteni buni vechi ești încântat să vezi întoarcerea, precum și despre ce spectacole noi ești psihic? (Orice alte emisiuni pe Netflix sau Amazon Prime care merită vizionare?)
Pentru .02 de dolari – am ajuns în sfârșit să ne bucurăm de sezonul 2 din Orange este noul negru, însă, dincolo de asta, s -a simțit un pic pașnic pe fața televizorului. Până acum am setul meu de Tivo pentru
GALAVANT – Fratele meu m -a convins să adaug acest lucru la listă după ce mi -a arătat acest trailer.
Rechin de depozitare a rechinilor – După cum am subliniat pe Corporettemoms, am intrat doar în acest spectacol în timpul concediului de sarcină, cu toate acestea sunt absolut consumat cu el … simt că există o mare parte din lecții de servicii excelente de învățat, pe lângă lecții despre prezentări excelente, pe lângă negocieri.
Selfie – nici măcar nu înțeleg cu adevărat premisa, oricât de John Cho, precum și de Karen Gillan? Indicați -mă.
Cum să te îndepărtezi de crimă – pare ridicol, oricum hei, adesea absurd este bun
Forever – am adăugat -o doar după ce am văzut în jur de 10 miliarde de reclame în timpul maratonului de rezervor de depozitare a rechinilor. (Copilul meu de aproape 4 luni este în mod evident dinți, precum și probleme de regresie a somnului deja, așa că m-am bucurat de o tonă de televizor în timp ce încercam să-l alăptez, precum și să-l rotesc să doarmă.)

Încă ne bucurăm de Masters of Sex, cu toate acestea am fost subliniat de al doilea sezon. Vreau să -l văd pe Outlander … totuși nu este suficient pentru a indica Starz. Nu am niciun concept atunci când americanii revin, cu toate acestea sunt absolut consumat cu spectacolul. (Și, enervant, toată lumea pe care am înțeles -o a avut un Keri Russell în comunitatea mea, cu excepția mea – mormăit!)
În ceea ce privește vechile favorite, presupun că sunt extatic pentru familia contemporană, Hannibal (cum vor ieși din finalul sezonului?), Mindy Job (ooh, nu reușesc întotdeauna să -mi amintesc despre acest spectacol, oricât de mult ca acesta) , Castle, precum și Game of Thrones (deși, la fel ca americanii, nu am niciun concept atunci când va reveni). )
Doamnelor, să auzim de la tine – la ce te uiți înainte? Orice tip de spectacole noi pe care trebuie să le adaug absolut la lista mea de dorințe TiVo? Orice tip de favorite vechi pe care nu le urmăresc? (Un alt Q: Exact cât de mult televizor vă uitați? Profitați de capacitatea de a vă bucura oriunde și de a vă bucura la sală, de birou la ora prânzului sau de alte locații care nu sunt canapeaua dvs.?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *