Designer of the Week – Doniel Worx

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Preferate Graphic TEE -urile din această săptămână de la Doniel Worx
Există stiluri pe care nu ar trebui să le analizați, de asemenea, să recunoașteți că sunt indicate să fie pe un tricou. Înțelegeți sentimentul, mulți dintre noi selectăm un grafic de această metodă – este doar minunat la fel de bine ca și eu să -l port cu o pereche extrem de denim pe care o am.
Acesta este exact același sentiment pe care l -am avut atunci când am verificat profilul Doniel Worx, pe site -ul fabricii de tricou. Stilurile merg atât de bine pe îmbrăcăminte, încât multe explicații despre mesajele subliniate sunt zadarnice. Te voi lăsa să judeci pentru tine, precum și poate ajunge la aceeași concluzie: un tricouri este pentru o dispoziție relaxată și relaxată, precum și asta este ceea ce Doniel Worx performează în ceea ce privește stilul de stil.
Oana: Vă rugăm să ne spuneți mult mai multe despre arta dvs., precum și despre fundalul stilului. Ce te -a determinat să fii designer?
Doniel Worx: La început nu am fost la fel de bine de designul grafic. Dar, unchiul meu a depus efortul să -mi arate de la zero, precum și am descoperit timp de aproximativ 4 ani. Având în vedere că atunci am făcut -o pe cont propriu.

OANA: Exact cum sau când ați început să ilustrați la nivel de expert?
Doniel Worx: Am început să lucrez profesional la începutul anului 2013.
Oana: De unde vine motivația ta?
Doniel Worx: Motivația mea vine din lucrările altora pe care le admir. Dar, nu le pot menționa, din moment ce nu le înțeleg numele, au fost atât de multe. inclusiv munca propriului meu unchi, pe care o admir de asemenea.

Oana: Exact cum v -ați explica stilul?
Doniel Worx: În ceea ce privește stilul, mă aplec foarte mult spre tipografie. Dar, de multe ori fac ilustrații, așa cum puteți vedea în pagina mea din fabrica de tricou.
Oana: Ce instrumente folosești? Mergi 100% digital sau există hârtie implicată?
Doniel Worx: Mai ales, îmi place să lucrez direct în format digital, deoarece poate funcționa mai repede. Cu toate acestea, de multe ori folosesc shets.
OANA: Există ceva pe care îl împiedici în mod special să folosești în ilustrațiile tale?
Doniel Worx: Da, nu am făcut niciun tip de imagini cu creaturi vii, deoarece credințele mele religioase îmi interzice să produc orice tip de creaturi vii, doar obiecte neînsuflețite.
Oana: Care a fost cea mai grea loc de muncă/ilustrație la care ați lucrat vreodată?
Doniel Worx: De fapt, nu este dificil, atâta timp cât există voința de a face astfel de lucruri.

Oana: Puteți numi câteva dintre stilurile preferate, precum și de ce? (Personal sau de la alți designeri)
Doniel Worx: Îmi place arta lui Dan Mumford, Christopher Lovell, Nicolo Nimor, deoarece munca lor are o unicitate specifică.
OANA: Orice tip de cuvinte de recomandări pentru orice persoană care începe ca un ilustrator/designer grafic?
DONIEL WORX: difficult work, passion, don’t let yourself get tired quickly as well as never swiftly surrendered. keep trying as well as do not fail to remember to persevere patiently as well as likewise pray. De asemenea, îi fac pe alții să -și vadă lucrările, pentru a cumpăra pentru a fi o inspirație.

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *