Ducesa în Chloé pentru Muzeul de Istorie Naturală Check out

Posted on Category:category Leave a comment

Ducesa a fost într-o jachetă și blugi pentru check-ul de astăzi la Muzeul de Istorie Naturală.

Era acolo să audă despre proiectul Urban al Muzeului Urban. Deasupra și mai jos, vedeți ducesa cu directorul Muzeului Dr. Doug Gurr.

Proiectul este lansat în cursul acestui an și este conceput pentru a reconecta persoanele cu natura.

Ducesa auzi mult mai multe despre proiect.

Din acoperirea Daily Mail.

Ducesa a auzit mult mai multe despre planurile pentru proiect și de lucrarea care se desfășoară pentru a transforma Grădinile Muzeului de Istorie Naturală într-un centru de cercetare de ultimă generație, care va include săli de clasă în aer liber și un laborator de viață, pentru a oferi programe științifice și de învățare pentru tineri, școli și familii din întreaga țară.

De la povestea lui Hello de Danielle Stacey.

Ducesa din Cambridge a surprins elevii locali, în timp ce ea a ieșit să verifice marți muzeul de istorie naturală din sudul Kensington.

Kate, care este patronul Muzeului din Londra, a auzit cum comunitățile din Marea Britanie vor beneficia de proiectul său natural urban, care este lansat în cursul acestui an. Proiectul își propune să ajute oamenii să se reconecteze cu lumea naturală și să găsească soluții utile pentru a proteja viitorul planetei noastre.

Ducesa a vizitat grădina sălbatică a muzeului.

Mai jos, copii degustare de miere ducesa a adus de la Sala Anmer.

Mai multe de la Rebecca English of the Daily Mail.

Kate a arătat că ea păstrează albinele la Anmer Hall, oferind elevilor un gust de miere pe care l-au produs în ultimele zile. “Doriți să încercați ceva? Acest lucru a venit în mod special din stupa mea. Gustă ca mierea din magazine? Gustă ca flori?

Și din povestea oamenilor lui Simon Perry.

La un moment dat, Kate a stat încrucișat pe o platformă de lemn din grădina muzeului să se alăture unor elevi care au aflat despre păianjeni.

O altă viziune.

Roya Nikkhah din Timpul de duminică a împărtășit un videoclip.

Cred că făceau păianjeni de la conuri de anii și fire sau curățători de țevi.

Simon Perry raportează în povestea poporului său că “în timp ce a părăsit muzeul, Kate a fixat un dispozitiv de monitorizare acustică la un cireș în grădina sălbatică. Acesta va înregistra sunetul ambiental pentru a ajuta oamenii de știință să examineze modelele de păsări, mamifere și activitate de insecte în grădină, a spus biroul ei. ”

Mai jos, un videoclip de la Richard Palmer prezintă ducesa atașând dispozitivul.

Acum, pentru privirea noastră la ceea ce a purtat Kate.

Ducesa purta blazerul de buzunar de lână (1530 dolari) de Chloé.

Jacheta este din colecția de piste de primăvară a etichetei 2021, realizată din cereale de Poudre (o lână fină, strâns țesută) într-o culoare numită “Orange din lemn”. Piesa are lapeluri de vârf, o talie adunată, epaulete la umăr, buzunare de patch-uri și manșete cu nervuri. Este disponibilă în dimensiuni limitate la Theresa (1440 $), la 24 de dolari (2416 dolari), Net-A-Porter ($ 2550) și ssense ($ 2550). Vă mulțumim pentru OFO nu mai mult pentru ID-ul sacoului.

Ea a adus înapoi cu mânecă de bumbac de bumbac Lauren Ralph Lauren (79,50 dolari, vândut).

Precum și blugi “preferați tăiate” ($ 89, vândute în cele mai multe dimensiuni) din și alte povestiri.

Actualizare: Câțiva au comentat că se pare că ducesa poartă blugi tăiat preferat ($ 89), nu lungimea convențională. Cred că aceste comentarii sunt la fața locului. Lungimea pe stilul tăiat în stânga este de 27,6 “, iar pe lungimea regulată (sub dreapta), este de 30”. Seamănă mult mai mult ca stilul tăiat cu mine decât lungimea regulată.

Ducesa a repetat adidașii de esplar de susținere a lui Veja + Net (120 $). Stilul este încă disponibil într-un amestec de dimensiuni la Bergdorfs (120 $) și dimensiuni foarte limitate la compania albă ($ 139).

Ducesa și-a purtat părul cu o curbură liberă.

Pentru bijuterii, am văzut întoarcerea lanțului de orelia Huggie Hoops (22 de dolari).

Împreună cu vrăjile dragostei dublu strand lanț colier (£ 85, aproximativ 120 de dolari).

Și Daniella Draper Trio Diamond Midnight Moon Colier personalizat cu George, Charlotte și Louis, de asemenea, arătat când este purtat la un eveniment anterior.

Se pare că Masca lui Kate a fost stilul ei de duchess roz (£ 15) de la copiii Amaia.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Din categoria “În cazul în care ați pierdut-o”: acest duminică prințul George și Prințesa Charlotte au ajutat la o cursă de jumătate de maraton la Sandringham. Am fotografii minime, dar am făcut o postare pe ceea ce copiii lui Kate purtau site-ul.

și o actualizare rapidă pe umbrelă ducesa purtată săptămâna trecută.

Un cititor frumos numit Karen sugerează că este de guler și manșetă Londra, marca 16-coasteSuperStrength Rainbow baldachin umbrelă. Este disponibil la guler și manșete (24,50 £) și prin Amazon. Actualizare 23 iunie: Un wkw Pal a intrat în contact pentru a sublinia umbrela lui Kate nu are spițele mai mici la baza văzută în umbrela gulerului și a manșetelor, astfel încât căutarea continuă.

31Save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *