O melodie în inima ei (și peste tot)

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

am crezut că am publicat despre acest model înainte de totuși o navigare rapidă a arhivelor mele (și, mult mai bine, fișierele mele de imagine) SEZ nr. Am o navigare eBay înființată pentru acest lucru, cu toate acestea nu-l pot cumpăra, pentru că cred că o am deja. Undeva. Într-o cutie. (Sub o cutie mai mare, care este sub un bin de plastic, care stă pe partea superioară a tăietorului cu cutie din casă care funcționează încă. Nu vă puteți spune că îmi place să mă mișc? De asemenea, ați văzut șurubelnița mea? Instrumentul meu, nu băutura.)

Cu toate acestea, dacă nu aveți acest model, este cel mai bine acum (în B34, totuși imaginea a fost proastă, așa că am folosit acest lucru de la wiki) pe eBay. Faceți clic pe imagine pentru a merge la licitație.

Și – este doar eu, sau imaginea de model arată ca o scenă de la un film muzical? Plumbul este în rochia întunecată, cuvenind inima ei despre un bărbat, în timp ce celelalte femei pretinde că nu observă că cineva cântă în public, în timp ce se hrănește pe coruri.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Un oaspete rant pe “De ce sunt modele de vintage atât de scumpe?” 17 iulie 2008with 116 comentarii
LinkTastic Vineri: Ajutor Edition 30, 2008Wit 41 Comentarii
Un alt premiu Wrap-it-up 29, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *