15 pachete de față de casă pentru a obține o strălucire instantanee și corectitudine

Posted on Category:category Leave a comment

Facepacks de echitate au ajutat imens oamenii cu pielea întunecată să -l cucerească în câteva săptămâni. Facepack -urile de echitate vin în cea mai mare parte în forme naturale, care au mai multe beneficii, altele decât corectitudinea. Mult mai multă perspectivă asupra pachetelor de echitate de casă pe care le puteți face acasă în timp ce vă relaxați, toate detaliile din articol. Tratându -vă problemele pielii în timp ce vă relaxați? Asta suna bine. Citiți mai departe pentru a ști multe mai multe despre pachetele de față de casă

Cine nu vrea pielea la fel de moale ca un copil? Cu toții o facem și este interesant că toți suntem născuți cu piele pură și strălucitoare, care își pierde farmecul în vârstă și poluare. În mod irefutabil, putem face totul în acest sens și să facem pielea noastră să strălucească și să radiază din nou cu viața, asta prea natural. Astăzi vom vedea cum ne putem recăpăta farmecul pierdut, ne îmbunătățim tenul și ne menținem strălucitori în mod natural.
Există numeroase motive pentru care ne întunecăm decât ceea ce eram cândva. Pentru a ne recăpăta glamourul sau pentru a adăuga o strălucire instantanee, ceea ce trebuie să facem mai întâi este să înțelegem ceea ce face ca tenul nostru natural să fie o nuanță sau două mai întunecate. Motivele pot fi multe.
Hai să aruncăm o privire:

Cauzele întunecării pielii
Sun Burn: Expunerea la soare ne supune, de asemenea, razelor sale dăunătoare care ne întunecă și ne fură de strălucirea noastră naturală.

Coagularea melaninei: Uneori, melanina se cultivă în anumite zone ale pielii în ciorchine și asta poate duce la unele zone mai întunecate decât altele.

Modificări hormonale: Adesea vedem că oamenii suferă modificări hormonale care duc la o piele întunecată. Aceasta poate fi denumită hiper-pigmentare și poate fi vindecată prin tratament alopat sau ayurvedic.

Mulți se întunecă din cauza bolilor și a medicamentelor pe care le consumă pentru a trata aceste afecțiuni. Multe dintre timpuri, astfel de efecte secundare sunt momentane, dar în funcție de medicament, este posibil să fie nevoie de îngrijire prelungită a pielii pentru a recupera tenul inițial.

Puține femei pot experimenta schimbări în tonul pielii lor după ce a născut din cauza modificărilor hormonale prin care trece un corp gravidă. Acestea sunt în mare parte pe termen scurt în natură și cu puțină vindecare și efort pot fi tratate înapoi.

Iată cele 13 facepack -uri naturale de corectitudine de casă cu ingrediente de bucătărie:
[Citește și: Inel întunecat în jurul gâtului]
1. lapte și miere
Ce tot ce ai nevoie:
Bile de bumbac

2 linguriță lapte crud

2 linguriță de miere.

Directii:

Amestecați cantitatea egală de lapte și miere într -un vas din China și păstrați -l la congelator timp de 2 ore.

Curățați -vă fața cu spălarea obișnuită a feței și uscați -vă.

Înmuiați bilele de bumbac în serviciul de lapte și miere și dați -o pe toată fața și gâtul.

Întindeți -vă și lăsați acest aspect de corectitudine să se usuce pe față timp de 15 până la 20 de minute.

Spălați -vă cu apă curentă.

[Citește și: pachete de față de casă pentru pielea uscată]
Cum funcționează: Mierea, după cum știm, are o proprietăți anti-bacteriene excepționale. Este, de asemenea, un mare rapel de ten și acționează ca un hidratant natural. Laptele are proprietăți de curățare și hidratare, împreună cu beneficii pentru ten. Împreună, ei aruncă magie pe pielea ta.

Sfat: vă sugerăm să nu vă odihniți sub un curent alternativ în timp ce aveți acest serviciu, lăsați -l să se usuce pe față la temperatură naturală.

2. Iaurt și ovăz
Ce tot ce ai nevoie:
3 lingurițe de ovăz

2 lingurițe de caș sau iaurt.

Directii:

1 cartof fin grăbit

Suc de ½ lămâie

Directii:
Luați un cartof de dimensiuni mici, cojiți -l și spălați -l.

Puteți fie să -l grătați manual să faceți o grămadă în mixer.

Strângeți jumătate de lămâie la această grămadă de pulpă de cartofi și amestecați -o corect.

Acum, trântește -l pe fața ta.

Lăsați concoacția de cartofi și suc de lămâie să vă scurgeți pe piele timp de 15 minute.

Clătiți în apă simplă.

Cum funcționează: leguma amidonică ajută la scăderea petelor întunecate, a ridurilor, a cercurilor întunecate, a arsurilor solare și a altor cusururi, pe lângă albirea pielii. Sucul de lămâie este cunoscut că funcționează ca un înălbitor natural care este esențial în aceste facepack -uri de echitate.
Sfat: încercați să nu vorbiți sau să relocați mușchii feței atâta timp cât acest pachet de față este pe pielea voastră.
4. Pachet de față din lemn de santal (cu coajă de turmeric/portocaliu/apă de trandafir/lapte)
Ce tot ce ai nevoie:
2 lingurițe de pachet de lemn de santal

O jumătate de lingură de pastă de turmeric

1 lingură de coajă de portocală uscată și pudră

Apă de trandafir

Laptele atât cât este necesar pentru a face o pastă netedă din aceste ingrediente.

Directii:
Amestecați toate ingredientele de mai sus

Când formează o pastă densă, adăugați o apă de trandafir, deoarece lemnul de santal are tendința de a absorbi lichidul, ceea ce face ca pasta prea groasă să fie aplicată.

Când ați ajuns la o consistență viabilă, răspândiți -o uniform pe toată fața.

Lasă această mască să se usuce o jumătate de oră.

Acum este timpul să -l spălați curat sub apă curentă.

Cum funcționează: acest fațetă de echitate este mama tuturor pachetelor de față. Lemnul de santal și turmericul sunt încărcate cu anti-oxidanți, hidratante naturale, proprietăți anti-bacteriene și antiinflamatorii și agenți naturali de albire care funcționează pentru îmbunătățirea generală a tenului tău.
Sfat: am sugera să vă tăiați câțiva castraveți și să le așezați pe ochi în timp ce acest fațetă de față pentru dreapta se usucă.nullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *