Stilul grafic al lui Ian Jepson

Posted on Category:category Leave a comment

Ian Jepson – Desmond & The Tutus Poster
Ian Jepson este un grafician independent, precum și ilustrator din Cape Town, Africa de Sud. A lucrat la numeroase proiecte, precum și a făcut un nume pentru el acum câțiva ani. Unul dintre cel mai nou proiect al său constă dintr -un stil de afiș pentru trupa Desmond & The Tutus. Această trupă de rock indie a apărut pentru prima dată în 2008, precum și de atunci, au avut mult succes în industria muzicală din Africa de Sud. Sunt o trupă minimalistă, neconvențională, care trăiește în fiecare moment ca și cum ar fi ultima lor.

Dar cum au angajat Desmond și tutusul Ian Jepson? Ouh bine, recent au avut un concert imens la adunare, precum și au avut nevoie de un expert pentru a -și modela afișul. Ian Jepson a fost cel care a reușit să producă o capodoperă pentru evenimentul lor incredibil. Întrucât tema principală a petrecerii a fost jungla pe care a crezut că o folosește ca personaj central: un gândac minunat care ascultă Walkman. Culorile sunt absolut fascinante: nuanțele de linii galbene, albastre, precum și combinații roz și alb fac ca acest poster să fie total trebuie să aibă. Este original, este inspirat, precum și, mai ales, atrage interesul pentru trupă.
Vizitați profilul Behance al lui Ian Jepson, precum și spuneți -ne ce credeți despre lucrările sale anterioare. Acum, să tăiem la goană, precum și să vedem afișul său de gândac frumos asamblat.
– Schiță inițială:

– Afișul în curs:

-Acterul final:

0/5 (0 recenzii)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *