Navy off-the-umăr Maxi

Posted on Category:category Leave a comment

care împărtășește încă o rochie de la absolvirea Bit Bro a mea weekendul trecut. Am folosit această sărbătoare de absolvire a maxi-urilor din materie de maxi, precum și festivități din Massachusetts, precum și cred că acum este oficial rochia mea preferată pentru vară. Nuanța marinei, precum și materialul curgător, îl fac la fel de potrivit pentru festivitățile de zi, precum și pentru soirees-ul de noapte. Și, se împachetează ca un vis, precum și nu necesită niciun tip de aburire sau călcare, așa că fie că călătoriți în această vară sau căutați doar un frock de vară pe care îl puteți arunca în munca dvs. de lucru pentru a se modifica înainte de aprilie Planuri de birou, această rochie este biletul.

Voi călători pentru mai degrabă un pic din iulie în Europa, precum și cred că investesc în câteva Maxis mai mult în afara umărului (ca acest incredibil alb alb) pentru că, în afară de ușurința de ambalare, Sunt doar. asa de. CONFORTABIL. Și, ipotetic vorbind, dacă cineva ar fi planificat să se încarce carbohidrați timp de 18 zile direct în Europa, factorul Flowy este #Majorkey. Ipotetic vorbind, desigur.

Rochie maxi: Shoshanna (de asemenea, chiar aici, precum și aici) | Centură: B-Low Centura (versiune mai largă aici) | Diapozitivele: vechi, similar aici, chiar aici, precum și chiar aici | Geantă: Cambridge Satchel Co. | Cercei: similar aici | Colier: Melinda Maria (similar chiar aici, precum și aici)

< >

Și mă dau peste acești bebeluși … orice tip de favoriți?

Articol anterior

1 din 23

Următorul articol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *