Kate într-un indiciu primăvăratică de Menta pentru Royal Simpozion

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Kate a fost în bespoke Jenny Packham pentru un simpozion de educație astăzi.

Evenimentul a fost la Societatea Regală de Medicină din Londra.

Acesta a fost pus împreună de Royal Fundația a ducelui precum și Ducesa de Cambridge, precum și prințul Harry. Aici vedeți ducesa fiind întâmpinat de Sir Simon Charles Wessely (L), președinte al Societății Regale de Medicina; Peter Fonagy (R), director executiv la The Anna Freud Center; precum Lorena Heggessey, CEO-ul Fundației Royal.

Palatul Kensington tweeted că evenimentul a reunit „… cadre universitare, practicieni precum și organizații de caritate pentru a sprijini mult mai bine starea de bine a copiilor mici.“

De la The dezvăluie poveste:

Kate a fost lovit de timp încă o dată că atât de numeroase dintre cele mai mari probleme de sanatate si wellness sociale precum și ale societății de obicei provin din problemele pe care încep să se manifeste ele însele în primii ani de viață.

Ducesa a fost explorarea acestor probleme pe o bază privată, cu un număr de angajamente, precum și o masă rotundă în ultimele luni.

De la HuffPo UK: „In mod specific, cadre universitare abordate de intervenție timpurie, precum și sprijin – atât emoțional cât și socială – pentru tinerii copii.

Kate livrate observații în cadrul reuniunii.

Am obligația de a evidenția exact cât de esențial este de a sprijini mamele prea, potențial înainte de a oferi chiar de naștere. Ei cerință să fie conștient exact cât de sensibile pot fi și, în mod critic, să înțeleagă unde se pot descoperi ajuta pentru ei înșiși, cât și pentru copiii lor, precum și copii mici.

În discursul său de astăzi, Ducesa a spus „Mă simt cu adevărat atât cu pasiune despre semnificația de intervenție timpurie … oferind copiilor în primii ani, cu socială precum și siguranța și securitatea emoțională construiește fundații puternice, care durează o viață întreagă.“

Mai multe de la The Telegraph Povestea lui de Hannah Furness:

Într-un discurs la Royal Society of Medicine, Ducesa a spus că „nu poate interveni destul de devreme“ pentru a rupe „ciclul inter-generații de dezavantaj“.

Ea a spus: „Noi cerință de sănătate mintală și de sprijin de wellness în școli principale înainte de modificările biologice precum și presiunile academice ale lovi cu piciorul în adolescență.

Mai multe din poveste:

Profesorul Peter Fonagy, director executiv al Centrului Național Anna Freud pentru copii, cât și Familii, a descris ducesa ca persoana „care a făcut mult mai mult pentru a transforma valul de stigmatul in jurul sanatatii mintale si de wellness mult mai mult decât orice alt tip de unică privat, care s-ar putea numi „.

El a văzut-o vizita furnizorii, „energizant, entuziasmant, aprofundarea angajamentul lucrătorilor din prima linie într-un mod de neprețuit“, a spus el.

Palatul Kensington a postat informatii despre eveniment pe Twitter precum și Instagram.

La evenimentul de astăzi, Kate a anunțat Fundația Regală ar pune împreună un grup de direcție să se uite în cele mai bune metode „… pentru cadre universitare de sprijin, practicieni precum și organizații de caritate.“

Acum, la ceea ce a purtat Kate, un Minty strat ecologic, precum și halat evocatoare de primăvară, precum și, eventual, ouă de Paști.

Piesele sunt personalizate de Jenny Packham. Blana arata ca acesta poate fi construit dintr-un amestec de mătase, cu mai multe panouri frontale, un front deschis cu doar legăturile panglică ca mijloc de închidere din față, precum și pick-împletit într-o anumită culoare contrastantă pe clapele de buzunar ca precum și închiderea din față. Noi nu avem o privire stelară la rochia ducesei de azi; aceasta pare să fie făcută dintr-o țesătură cu greutate mai mică.

Unele dintre Kate ansambluri de maternitate anterioare de Jenny Packham au în comun elemente de stil, cum ar fi să ia pe săgeți, decolteu bijuterie, un placket frontal mai mare pe stratul precum și talii imperiu.

Kate dus-o Loeffler Randall Tab ambreiaj pentru logodna.

Acest stil special, nu mai este disponibil. Ofertele Shopbop stilul într-un număr de culori precum și finisaje.

Și a purtat pompe ei piele de căprioară Gianvito Rossi în colorway pralină, versiunea cu toc mai mic ($ 675).

Ducesa poartă acestea cel mai des în călcâi 105mm văzut mai jos la stânga, și, uneori, călcâiul 85mm prezentat mai jos dreapta. (Ei, de asemenea, vin în 70mm, care este de aproximativ un “călcâi 3.)

Kate a avut, de asemenea, pe ei cercei Kiki McDonough; se pare că a purtat eco-friendly picături pernă de ametist.

părul lui Kate a fost purtat în jos cu o buclă în vrac. The Telegraph rapoarte culoarea este nou.

Astăzi, în timpul unei a se vedea la Societatea Regală de Medicina Ducesa de Cambridge, a debutat o nouă culoare de păr care pare a fi o nuanță mai profundă care umbra ei tipic moale maro. Purtând un obicei Jenny Packham strat precum și rochie, păr ducesa era o, bogat, castan un contrast perfect prin culoare superba ei ecooutift -friendly.

Eu nu sunt un mare judecător suficient pentru a identifica dacă este o nouă nuanță sau metoda lumina reflectata pe ducesă ca ea a plecat la evenimentul de astăzi. Eu înțeleg că părea oarecum mai scurtă decât a făcut-o ultima dată când am văzut-o uzat.

Iată discursul lui Kate în întregime.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tot astăzi, o actualizare pe haina Catherine Walker purtat acest trecut sâmbătă pentru angajamentul irlandez Gărzi, precum și în luna ianuarie, atunci când vizitează Stockholm, Suedia.

Mai multe dintre voi comentat (cu înțelepciune asa!), Pe sâmbătă publică despre afirmația că gulerul lui Kate precum și manșetele erau de Troy Londra, spunând guler detașabil al companiei pur și simplu nu arata exact la fel ca și gulerul de pe haina lui Kate. Am să păstreze în minte Penelope menționează acest lucru într-un comentariu precum și un număr de alte persoane partajate sentimente similare. După ce a văzut un tweet de la Monique Jessen de persoane (vă mulțumesc pentru Laura pentru partajarea tweet) cu privire la acest lucru ieri am trimis prin e Catherine Walker. Mi-au spus gulerul precum și manșetele sunt o parte fixă ​​a hainei, nu detașabilă.

Informația despre faptul că gulerul precum și manșetele erau de Troy Londra a venit inițial din companie; Troy Londra mi prin e-mail cu informațiile din ianuarie, când haina a fost prima purtat. Sunt sigur că a fost o eroare din partea companiei, cu siguranta nu ceva făcut în mod intenționat. Cred că pare că ducesa purta gulerul Troiei precum și manșetele cu blana Ida Sjöstedet văzut 31 ianuarie.

Voi fi actualizarea posturile anterioare pentru a afișa informațiile actualizate.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

În cele din urmă, știri despre o nouă pagină dedicată pentru sugari Cambridge # 3.

Noua pagină face parte din site-ul oficial Regale de uz casnic. Aceasta a fost o săptămână înapoi astăzi; printre altele, se pare că o metodă extrem de inteligent pentru a încerca cât și față curgerii informații precum și mass-media atunci când noul Prinț sau Printesa decide să facă existența lui / ei cunoscută.

Ne vedem mâine pentru angajamentele lui Kate cu William ca acestea să ia parte la evenimentele prilejuite Commonwealth!

Legătură:

Povestea de zi cu zi Mail la simpozion de astăzi este aici; Povestea The Telegraph este aici; Glaful de protecție este aici

Piesa Telegraph despre culoarea părului lui Kate este aici; Galeria PopSugar de la evenimentul de astăzi este aici; prezentarea FUG Girls este aici

130Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *