Puneți -vă elegant pentru o sărbătoare a piscinei, cu îmbrăcăminte cu ridicata rafinată: sugestii, precum și concepte

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

, de punte elegant pentru o sărbătoare a piscinei cu îmbrăcăminte cu ridicata rafinată: sugestii, precum și idei
24/12/2018, publicat de Alanic Global
Alimente, băuturi, amici nebuni, precum și o petrecere la piscină după -amiază, de ce altceva are nevoie de o sâmbătă însorită de vară? Cu distracție, precum și emoție, este, de asemenea, important să vă rotiți corect cu cel mai mare apel de întoarcere a capului. Sărbătorile de la piscină nu înseamnă întotdeauna spectacol de piele, puteți purta orice pentru a vă simți confortabil, precum și pozitiv în propria piele, precum și cu producătorii de îmbrăcăminte cu ridicata din SUA Business care creează ținute înfiorătoare pentru a respecta primăvara, precum și tendințele de modă de vară , așezându-se pentru un aspect cool-chic tocmai a devenit mai ușor, făcând o soluție de garderobă Mist Magic.
La fel ca călătoriile formale, precum și scenele de sărbătoare de seară au propriile orientări, precum și coduri de îmbrăcare, de ce o sărbătoare a piscinei va lăsa în urmă? Astfel, vă obținem acoperiți cu sugestii de stil, precum și concepte pentru a rezolva o ținută de sărbătoare a piscinei:
• Rebel Chic
Purtați un aspect uriaș, dar totuși uber-chic, cu o atingere laterală a țării într-un kaftan sau un vârf scurt (mențineți forma liberă), culoarea de bază fiind alb de fildeș, decorată cu dungi sau teme netede într-o nuanță tonală contrastantă controlată. Echipați acest lucru cu toți pantaloni scurți albi, o sandale neutre cu legate, precum și o pălărie bej pentru coada de panache atât de necesară!
• Atenție nepăsătoare
Cealaltă metodă pentru a vă modela pantaloni scurți de vară este să o faceți cu un tee mare obișnuit, conectat într -un nod lângă secțiunea intermediară pentru apelul ideal de primăvară. Dacă partea de sus este simplă, atunci optați pentru pantaloni scurți modelate, precum și echipați cu panouri pentru a completa culoarea. Acesta este cu siguranță aspectul ideal de mormânt pe care îl puteți obține rapid.
• Acoperiți în eleganță
Dacă Bikini nu este lucrul tău, totuși vrei să -l încerci pentru prima dată, nu preocuparea, nu din moment ce distribuitorii de îmbrăcăminte cu ridicata pe scară largă, distribuitorii din SUA, au introdus acoperiri elegante doar pentru shenaniganii de sărbătoare a piscinei. Purtați un bikini negru cu jet neted, precum și pantaloni scurți tăiați din dantelă, precum și acoperiți întâmplător cu un umeri tipărit floral sau un strat vibrant pur pentru apelul feminin suprem. Legați-vă părul într-un coș de sus cu flip-flop-uri ușoare ca încălțăminte!
• Să jucăm rochia
Rochii de dragoste? Bunk pantalonii scurți, precum și faceți o rochie albă cu stil, precum și verve. Nimic nu arată mult mai bine decât o rochie albă netedă sau de șifon mătăsoasă în primăvară sau vară. Această rochie angelică în hemline asimetrice, cu stiluri foarte mici, precum și o potrivire liberă, vă va face senzația boemă, în special atunci când este echipată cu o coroană florală vibrantă în jurul capului.
• Mâncare, băuturi, precum și denimuri!
Denimurile nu dezamăgesc niciodată, nu -i așa? Prin urmare, conceptul dvs. de a folosi un pantalon din denim la o sărbătoare a piscinei poate funcționa bine dacă este folosit cu o notă de carte. În loc de un tricou ușor, alunecați într-un top de cultură roz brodat, cu lungime subțire a gleznei sau denimuri zdrobite, cu apartamente de balet bej pentru o sărbătoare relaxată, dar swanky.
• Cucu bau!
Îndepărtați-vă figura tonifiată cu încredere într-un kimono pur în culoare ușoară sau un top transparent în negru. Puteți opta pentru pantaloni scurți din denim sau miniskirts la atingerea completării. Cu toate acestea, dacă partea superioară sau kimono este oarecum pe lungimea mai lungă, atunci ștergeți orice tip de scurt sau fustă, precum și mergeți, precum și neînfricat! Potriviți o pereche grozavă de ochelari de soare, precum și stilettos metalice pentru o poziție notată!
Etichete:
Distribuitori de îmbrăcăminte SUA
Distribuitori de îmbrăcăminte cu ridicata
Distribuitori de îmbrăcăminte cu ridicata SUA
Producători de îmbrăcăminte cu ridicata
Producători de îmbrăcăminte cu ridicata SUA

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

Eticheta

Nume*

E-mail*

Adresa paginii

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *