Clasic Glen Plaid Coat

Posted on Category:category Leave a comment

< >

Mă colaborez cu Ann Taylor din nou astăzi pentru a împărtăși câteva dintre recentele mele favorite. Puteți recunoaște acest haină din lista lucrurilor pe care le-am adus pe Cyber ​​Luni. A fost pe o rotație constantă, având în vedere că am scos-o din cutie – atât în ​​și în afara biroului – și sunt încântat să raportez că este în vânzare din nou astăzi! Clasicul negru și albă Glen, Glen, o face atât o piesă de declarație, cât și o capse de dulap, ampând orice și totul, de la blugi rupte până la o rochie mică. Astăzi puteți vedea că am distrat să-l împerecheze cu această fustă de creion într-o imprimare coordonată și aruncând aceste pompe roșii clasice.

Aceste pompe roșii sunt incredibil de distractive de uzură, mai ales în timpul sărbătorilor, dar vor fi pe rotație constantă pe tot parcursul anului. Sunt și un scor recent Ann Taylor și sunt de fapt prima dată când am încercat pompele lor “Mila”. Sunt complet plutind (ceasul destinat?) Prin silueta și potrivirea – nu o blister în vedere după o zi lungă, iar linia și forma sunt sugestive pentru un punct de preț mult mai mare. Tocmai m-am întors să le înfrunte și în Marina.

Aceste imagini au fost rupte în drum spre băuturi de seară, unde tricotul meu negru de umăr rece a servit ca cea mai bună bucată de zi la noapte. A folosit cel mai bun gât de echipaj în timpul zilei sub blazerul meu, care a fost tăiat după întâlniri înainte de a lovi gaura noastră preferată de udare cu prietenii. Ea vine în câteva alte culori uimitoare, deci dacă încerci să găsești cea mai bună piesă de tranziție la birou, stocuri astăzi în timp ce sunt pe vânzarea majoră!

Toate C / O Ann Taylor: Coat | Cold-umăr de sus | Fusta | Pompe

<. >

Mulțumesc lui Ann Taylor pentru parteneriatul pe acest post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *