Beauty Roller – Bătaia P. Diddy Face acest sezon de iarnă

Posted on Category:category Leave a comment

Spune-le prietenilor

Tweet.

Pin.

Reddit

Buzunar

Această publică poate include legături afiliate. Consultați Politica noastră de confidențialitate.

Rola farmec câștigă-l păstrați, în special în jurul valorii de sezonul de vacanță, atunci când conduce sarbatorire la bloat de vacanță. Există câștigul în greutate de sezon precum și de partid-bloat posibil să vă simțiți în midsection dumneavoastră (sau grăsime din spate!).

Dar mult mai dureros este fata umflata. Complac în precum și mult zahăr sau alte ingrediente care pot produce inflamarea, având câteva precum și numeroase cocktail-uri precum și mahmurelii luptându-se, precum și suferința cu răceli de sezon de iarnă, precum și infecții ale sinusurilor, toate pot concediu te-am trezit un pic umflate ale față.

Serviciul pentru a calma umflatura precum și a obține cel mai bun os structura înapoi, atunci când, încă o dată este în instrumente de vârstă vechi, care sunt dezlănțuite în popularitate, când din nou: rola de farmec.

Datorită un cucui de la bloggeri farmec, creșterea de wellness holistică precum și obsesia noastră fără sfârșit cu tinerii, suntem cu bicicleta, cu metode de școală veche. cu toate acestea ne place că mult mai bine decât mult mai pe termen lung și a unor strategii invazive oricum! Deci, suntem multumiti aceste instrumente la modă care iau peste vanitati personale precum și birouri estetician deopotrivă.

Roller de frumusețe pentru o față conturată

Jade Roller

Premium Jade Roller facial, $ 25, Amazon

Pentru vindecatori spirituali iubitori de cristal, role de jad împacheta un pumn puternic de doi-in-one cu detoxifiant precum și puteri de vindecare. pietre Jade reprezintă de sănătate și wellness precum și longevitate – rulare-le pe fața aduce înapoi o scânteie de tineret.

dependenții de frumusețe de stat din marile pietre eco-friendly întineri mușchii, radianta IMPART, scăderea umflarea precum și roșeață, pentru a stimula circulatia ton mult mai bine precum și elasticitate precum și cifra de afaceri de celule impuls pentru o piele mai fină.

Uau! Toate aceste beneficii pentru 25 $? Există un dezavantaj, din păcate. Vei vedea de tone de role de jad pe Amazon, precum și unele dintre ele sunt făcute simplu avantajos. verificat comentarii înainte de a investi, precum și planul privind tratarea extrem de atent cu role dvs. (cu alte cuvinte, nu-l scad).

Roller Ice

Roller Ice pentru Față și Ochi Umflați Relief, 10 $, Walmart

Acest om ingenios trăiește în congelator atunci când nu îl utilizați. Deci, de fiecare dată când ajunge pentru această rolă, este mare la atingere. Sentimentul geroasă înăsprește fața ta, micșorează aspectul porilor precum și oferă un lift instant.

role faciale ofera beneficii de drenaj limfatic. precum și în acest caz, tubul de gheață de rulare îmbunătățește fluxul în sistemul limfatic pentru a dezumfle fata de repede. Rezultatul? O reducere rapidă în umflatura cauzate de supra-indulgență cu o noapte înainte.

Masarea Roller

UPLIFT Masarea facial farmec Roller, $ 69, Nordstrom

Un stilou asemănător cu role oferă așteptat de strângere precum tonifiere beneficii prin metoda de pietre pentru masaj mici care energiza precum uplift feței. Laminarea ritmic imita tub drogați un masaj facial convențional. În câteva minute puteți daltă ca și recapete acele pometi care par să fi dispărut pe tine!

Vă rugăm să lăsați acest câmp de buget golget de câmp Fashionista în căsuța de e-mail!
E-mail *

Verificați dosarul Inbox sau spam pentru a verifica abonamentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *